Cees Schrage naar Heerenveen

Heerenveen

  Orka's van tien meter lang, vijfduizend kilo zwaar en met 44 scherpe tanden waren wezens waarmee Cees Schrage, toen 46 jaar, enkele jaren geleden dagelijks te maken had.

Hij werkte meer dan 23 jaar met dieren, waarvan ruim negen jaar als hoofd-trainer van walvissen en dolfijnen in Victoria, Canada. Hij maakte veel mee in die tijd en vond ondermeer een gewonde baby orka waarmee hij zo'n goede band opbouwde, dat er later een film over hem werd gemaakt met de titel "Love never fails". Schrage is tegenwoordig evangelist die overal ter wereld spreekt over zijn ervaringen met onder meer orka's, zeeleeuwen en tijgers en hoe God uiteindelijk hém wist te temmen. Op zaterdag 12 november om 19:30 voor jongeren vanaf 11 jaar. Toegang is gratis. Zo. 13 november om 10:00  Toegang is gratis. Pinkstergemeente Filadelfia, Herenwal 114

Auteur

redacteur