Open Dag Tempel Optiek

Heerenveen

Tempel Optiek & Hoorcentrum aan de Lindegracht 27 in Heerenveen organiseert op zaterdag 12 november aanstaande een feestelijke Open Dag.

Dit onder andere naar aanleiding van het 1-jarig bestaan van de vestiging in Heerenveen én de introductie van de nieuwe nachtzichtglazen van Zeiss. Gedurende de dag kan men van 10.00 tot 16.30 bovendien terecht voor een gratis hoortest. De feestelijkheden beginnen al op de Lindegracht. Hier wordt men door promotende studenten die cijferkaarten verstrekken, uitgenodigd een bezoek te brengen aan Tempel Optiek & Hoorcentrum. Gewoon voor een cappuccino of espresso, maar ook voor het wagen van een gokje. In de winkel staat een kluis opgesteld die eenmaal per uur wordt geopend door middel van een cijfercombinatie. Heeft men op deelname ingetekend en stemt het cijfer op de ontvangen uitnodigingscijferkaart overeen met de cijfercombinatie van de kluis, dan wint men een zonnebril of gewone bril ter waarde van circa 250 euro ofwel een half jaar gratis contactlenzen.

Auteur

redacteur