Consumentenbeurs Jubbega

Jubbega

De inschrijving voor de 11e editie van de consumentenbeurs Expansie te Jubbega is geopend. Expansie 20012 wordt gehouden van 13 tot en met 17 september 2012 op een aantal weilanden nabij de Derde Sluis. Bij de vorige editie in 2007 brachten 30.000 mensen een bezoek aan Jubbega waarvan bijna 25.000 ook een bezoek brachten aan de beurs.

De Expansie is de oudste consumentenbeurs/tentoonstelling van Fryslân en wordt één keer in de vijf jaar georganiseerd. De beurs werd in 1962 voor de eerste keer georganiseerd als een handelstentoonstelling voor de middenstanders van Jubbega en Hoornsterzwaag. In vijftig jaar tijd is de beurs uitgegroeid tot een manifestatie waar niet alleen lokale maar ook regionale en landelijk opererende bedrijven zich presenteren. De Expansie kenmerkt zich door de jaren heen als een bijzondere beurs met een eigen sfeer die voor een deel wordt gerealiseerd door de fantasievolle indeling van de beurs. De beurs wordt georganiseerd in zogenaamde paviljoens waarbij veel aandacht wordt besteed aan de aankleding van het geheel. Informatie over de beurs en de overige activiteiten tijdens Expansie 2012 zijn te vinden op de website www.expansie2012.nl  

Auteur

redacteur