Topscoorders voetbal in de gemeente Heerenveen

Heerenveen

De stand in de competitie topscoorders voetbal in de gemeente Heerenveen is als volgt:

24 doelpunten: Jeroen Bakker Mildam 16 doelpunten: Eric Mulder Jubbega zo 14 doelpunten: Stefan Bollen Heerenveen AV Eric Mulder Jubbega zo 11 doelpunten: Jorrit Heida Udiros 10 doelpunten: Yntze Stellema Jubbega zm 9 doelpunten: Arjen Bosman Gersloot 8 doelpunten: Nicky ten Hoeve Nieuweschoot 7 doelpunten: Roelof v.d. Glas Aengwirden Mark Homme v.d. Veen Heerenveense Boys Willem ter Schuur Jubbega zo Rick Hofstee Jubbega zm 6 doelpunten: Ronnie Waringa Aengwirden Rob Wemekamp Heerenveen AV Gabe Teun Top Heerenveense Boys Nico de Jong Heerenveense Boys Frank Tuinman Read Swart Arnold v.d. Woude Udiros Brand Stoelwinder Udiros 5 doelpunten: Oane Hornstra Heerenveense Boys Cornelis Lemstra Jubbega zo 4 doelpunten: Cedric Sangwa Heerenveen AV Harmen Wagenaar Mildam Lammert Jan Vogel Mildam Adis Huremovic Nieuweschoot Jochem Eekhof Nieuweschoot Jelmer Anema Nieuweschoot Jochem Eekhof Nieuweschoot Johan Marcel Beugeling Udiros

Auteur

Harry de Jong