Wintermarkt in Mildam

Mildam, Schoterlandsweg

Mildam Traditiegetrouw wordt er tegen het einde van het jaar weer een wintermarkt gehouden in Mildam. Deze keer op zaterdag 26 november. In galerie It Alde Tsjerkje, bij bloemsierkunst Trienke Reitsma, in restaurant Hof van Schoterland en de PKN kerk (alle aan de Schoterlandseweg en op loopafstand van elkaar) vindt men creatieve en kunstzinnige zaken, zoals op hout geschilderde vogels, speksteen objecten, sieraden, hoeden, homemade gebak en jam, decoupage, kaarten, keramiek, glaskunst en nog veel meer.

Nieuw dit jaar zijn een vijftal inloop-workshops in het kerkje. Men kan naar believen en tegen een kleine vergoeding aanschuiven om een glazen hanger te mozaïeken, een kerstkaart of een sieraad te maken, van klei een potje te draaien op de draaischijf of het Hindelooper schilderen eens te proberen. De Wintermarkt is van 10.00 – 17.00 en de toegang is gratis. Meer informatie op www.galerie-italdetsjerkje.blogspot.com

Auteur

Harry de Jong