Op de step door Oranjewoud

Oranjewoud

Op zaterdag 10 december wordt in het natuurgebied Oranjewoud een steptocht georganiseerd door de Nederlandse Autoped Federatie. Een gezellige wintertocht met een echt winters karakter. Tijdens de tocht zullen er verschillende stops zijn met onder andere vuurkorven, glühwein, thee en kruidenbitter. De deelname aan deze tocht is gratis.

Er is een recreatieve route uitgezet van ongeveer 25 km. Wie geen eigen step heeft, kan ter plaatse eentje huren. Meldpunt is vanaf 15:00 uur in het dorpscentrum de Barte in de Knipe, net buiten Heerenveen. Om 16:00 uur zal de tocht beginnen. Om ongeveer 19:00 uur zijn de steppers weer terug in de Knipe. Na afloop kan er vrijblijvend worden deelgenomen aan een gezamenlijk diner in dorpshuis de Barte. Er zullen deelnemers aanwezig zijn vanuit stepteam Heerenveen, stepgroep Steenwijk en stepteam Groningen evenals mensen die nog nooit op de step hebben gestaan. Die laatste groep is zeker ook de doelgroep meldt de organisatie. Meer informatie is te vinden op www.autoped.nl/wintertocht, waar men zich ook kan inschrijven.

Auteur

Harry de Jong