Xander De Buisonje hoofdact op Night Of The Koemarkt

Heerenveen

Al een paar jaar stond hij op het verlanglijstje van Stichting Glasblazers Night of the Koemarkt en nu is het dan ook gelukt om zanger Xander de Buisonjé te strikken voor het grote Promsconcert Glasblazers Night of the Koemarkt op zaterdag 30 juni 2012.

De voorbereidingen voor dit grote, gratis toegankelijke, muziekspektakel in het centrum van Heerenveen zijn al weer in volle gang en de organisatie is dolblij met het vastleggen van Xander de Buisonjé. Begonnen als zanger van de Nederlandse band Volumia scoorde hij enkele grote hits en inmiddels is deze allround solo-artiest niet meer weg te slaan van het Nederlandse podium. Op woensdagavond 25 januari zal de jaarlijkse Snertavond voor sponsoren plaatsvinden en dan zal ook de verdere line-up bekend gemaakt worden.

Auteur

Harry de Jong