,Verder kijken dan het eigen boerenerf'

WOLVEGA

 Verder kijken dan het eigen boerenerf. Dat is de reden dat LTO Weststellingwerf eens per jaar een excursie organiseert naar een ondernemer buiten de agrarische sector.

Werd vorig jaar carrosseriebedrijf Heiwo in Wolvega bezocht, deze keer waren de agrariërs te gast bij AH Bijsterbosch in Wolvega. De belangstelling was zo groot dat er twee avonden werden gepland, dinsdag- en woensdagavond.
Na een introductie in de kantine door de familie Bijsterbosch, Jaap, echtgenote Joke en dochter Marian werd een kijkje genomen in de supermarkt waar de verse waar elke dag vers wordt aangevoerd. Ook de diverse producten van de agrariërs liggen in de schappen.
De winkel heeft een oppervlakte van 1500 m2 en AH telt 100 medewerkers. De familie Bijsterbosch exploiteert deze supermarkt met veel passie en volgt steeds de nieuwste ontwikkelingen.
(Foto: Leus van der Broek)

Auteur

Harry de Jong