RTL 4 filmt op CBS De Pream in De Knipe

DE KNIPE

 Woensdag  is CBS De Pream uit De Knipe bezocht door een opnameploeg van RTL 4. Het programma LifestyleXperience heeft hier opnames gemaakt van het onderwijsconcept `tjong®talent en leerkracht Tineke van de Wal werd door presentatrice Nana Piguillet-Appiah geïnterviewd.

  Het programma trekt door het hele land, op zoek naar informatieve en innovatieve lifestyle onderwerpen. Zodoende kwamen zij `tjong®talent op het spoor. Dit is een onderwijsconcept waarbij het talent van het kind voorop staat. CBS De Pream werkt voor het tweede jaar  met deze vorm van talentonderwijs. Voor CBS De Pream was dit uiteraard een unieke kans om dit aan een breder publiek te laten zien. Naast opnames op CBS De Pream werden er ook opnames gemaakt op verschillende andere scholen van De Tjongerwerven CPO, de stichting waarbij CBS De Pream is aangesloten. Het resultaat van de opnames zal zaterdag 12 maart a.s. te zien zijnop RTL 4. Tevens wordt het item herhaald in de zondag uitzending op RTL 5.

Auteur

Harry de Jong