Award voor ziekenhuis Tjongerschans

HEERENVEEN

Deze week reikte Stichting Veiligvoedsel.nl aan de beste zorginstellingen en ziekenhuizen van Nederland de Veiligvoedsel.nl  Awards uit. In zes categorieën werd gestreden om eeuwige roem.

In het Miele Experience Center werden de awards uitgereikt tijdens het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2016. Meer dan 550 zorglocaties en afdelingen gingen de strijd aan. De winnaars werden: Beste kleinschalig wonen Interzorg, Kornoeljehof, De Spar Beste nieuwkomer Albert Schweitzer Ziekenhuis, locatie Dordwijk, Keuken Beste restaurant Ziekenhuis Tjongerschans, Heerenveen, Het restaurant Beste zorgafdeling Interzorg, locatie de Hullen, Koopmanshuus Beste keuken Gasthuis Sint Jan de Deo, locatie Millingen a.d. Rijn, Keuken Beste zorggroep Zorggroep Hof en Hiem Beste ziekenhuis Ziekenhuis Tjongerschans Doel van de Veiligvoedsel.nl Award Met de Veiligvoedsel.nl awards wordt aandacht geschonken aan het belang van veilig en hygiënisch werken in (zorg)organisaties en ziekenhuizen. Zo worden onder andere voedselvergiftigingen voorkomen. Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor herkenbare en werkbare voedselveiligheid in Nederland. De kracht van Stichting Veiligvoedsel.nl is om op een positieve manier iedereen in de voedingsverzorging te stimuleren tot veilig en lekker eten. Tijdens de jaarlijkse keurmerkaudit door Stichting Veiligvoedsel.nl wordt beoordeeld of de (zorg)organisaties het Keurmerk Veiligvoedsel.nl behalen of behouden. Er wordt aan het Keurmerk Veiligvoedsel.nl voldaan bij een score van 7,5 of hoger, zonder blokkadepunten.

Auteur

Harry de Jong