Contactmiddag Stomavereniging in ziekenhuis Tjongerschans

HEERENVEEN

 Het bestuur van de Stomavereniging regio Groningen/Friesland organiseert in samenwerking met ziekenhuis Tjongerschans een lotgenoten contactmiddag voor stomadragers, partners en overige belangstellenden.

Deze contactmiddag wordt gehouden op zaterdag 2 april 2016 van 14.00 – 16.00 uur in de Thialfzaal in ziekenhuis Tjongerschans. Het thema van de contactmiddag is: huid en huidverzorging. Karen Wijbrandi, bestuurslid van de stomavereniging en ervaringsdeskundige zal hierover een presentatie geven. Daarna zullen de coloncareverpleegkundigen van ziekenhuis Tjongerschans ook het woord krijgen en eventuele vragen beantwoorden. Na de pauze volgt er een forumdiscussie. Het bijwonen van deze middag is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via: agmlowersheimer@gmail.com of karenwijbrandi@hotmail.com.

Auteur

Harry de Jong