Geheugtenkoor in Wolvega van start

Heerenveen

Meer 8 van 34    

Alles afdrukken
In een nieuw venster

Inbox
x

Lenus van den Broek <lenusvanderbroek@hetnet.nl>

Bijlagen10:33 (11 uur geleden)
aan

WOLVEGA – In verpleegcentrum LindeStede van Meriant in Wolvega startte donderdagmiddag het Geheugenkoor ‘Zing es Dinges’. Waar het geheugen achteruit gaat, blijken liedjes uit het verleden vaak moeiteloos aanwezig. Met het Geheugenkoor wil men op een muzikale, theatrale en vooral gezellige manier dit deel van het geheugen actief houden. Een goede stem is niet van belang. De leiding van Geheugenkoor ‘Zing es Dinges’ ligt in handen van Janneke Florijn, zanglerares en koorleider uit Ter Idzard.Iedereen kan zangmaatje zijn, zoals een partner, zoon, dochter of vriend(in). Op 12 mei was er eerst een informatiebijeenkomst.

(Foto: Lenus van der Broek)

Auteur

Harry de Jong