Modellenbureau Echtemensen.com wijst geen mens de deur

Heerenveen

Heerenveen - Het succesvolle modellenbureau Echtemensen.com uit Heerenveen lanceerde vrijdag officieel haar vernieuwde website.

Eentje  die volgens het bureau duidelijk laat zien waarvoor men staat: ,,betrouwbaar, transparant en trots op haar modellen.'' Echtemensen.com is ruim 10 jaar geleden ontstaan vanuit de toenemende vraag naar ‘echte mensen’ als model of acteur, en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler in de castingbranche. Volgens het modellenbureau zijn het met name opdrachtgevers uit de marketing- en communicatiebranche die meer en meer op zoek zijn naar mensen die het Nederlandse straatbeeld vertegenwoordigen. “Wij zijn trots op onze modellen en acteurs die met veel plezier een bijdrage leveren aan een realistisch beeld”, aldus de medewerkers van het bureau. Met de komst van de nieuwe website laat het modellenbureau zien dat iedereen welkom is. Uiterlijk is niet altijd belangrijk, het innerlijk des te meer. Website: http://www.echtemensen.com    

Auteur

Harry de Jong