Kennismaken met jeugdkarate

HEERENVEEN

Op de maandagen 12 en 19 september organiseert Sportclub F en F The Inner Way kennismakingslessen Kyokushin (jeugd)karatelessen in de gymzaal De Kempenaer aan de Dr. Wumkuslaan 4 in Heerenveen.

Van 18.30-19.30 uur is de les voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Belangstellenden vanaf 13 jaar en ouder kunnen langskomen van 19.30-21.30 uur. Naast de lessen in Heerenveen verzorgt Sportclub F en F al jaren Kyokushin Karatelessen in onder andere Gorredijk, Joure, Sint Nicolaasga, Sneek, Leeuwarden en Groningen. Jeugdkarate in Heerenveen is voor kinderen vanaf 6 jaar. De les bevat veel spelelementen, zodat de kinderen spelenderwijs bekend raken met de technieken en disciplines van het karate. Karate is goed voor de motorische en mentale ontwikkeling van kinderen.

Auteur

Lotte Wijbrands