Open dag geheel vernieuwde ijsstadion Thialf

HEERENVEEN

Zaterdag 5 november is het zover, dan opent het geheel vernieuwde ijsstadion Thialf de deuren voor het publiek. Er zijn van het oude stadion nog slechts een paar elementen over, zoals de tunnel naar het middenterrein. Tijdens de Thialf Open Dag kan het publiek kennis maken met het vernieuwde stadion en verschillende activiteiten op het gebied van de ijssport. Er worden diverse demonstraties gegeven van onder andere shorttrack- en langebaanschaatsen, maar ook van kunstrijden, curling en schoonrijden. Daarnaast kunnen nieuwsgierigen ook zelf rondjes schaatsen. Er staan professionele trainers klaar om clinics te verzorgen. Voor de jongere bezoekers is er ook genoeg vermaak. De Thialf Open Dag is 5 november van 13.30 tot 16.00 uur en de toegang is gratis.

 

Auteur

Harry de Jong