Speelweek Wolvega in teken 'Hip voor Nop'

WOLVEGA

De Stichting Speelweek Wolvega organiseerde donderdag de 'Hip voor Nop' activiteit. Aan het begin van de middag gingen de ruim 30 kinderen aan de slag om hun meegebrachte kleding te pimpen.

Textielstiften, leuke stofjes, knoopjes, lintjes, pailletjes, alles werd gebruikt om een zo mooi mogelijke outfit in elkaar te knutselen. Na een klein patatfeestje werden de haren gekruld en gevlochten, kwamen de glitters uit de kast, werden de kinderen versierd met mooie schmink en ook de nageltjes werden niet vergeten. Begin van de avond was het dan zo ver., alle ouders, broertjes en zusjes namen plaats langs de catwalk en de nieuwe outfit werd vol trots geshowd. De presentatie was in handen van Syringa en Sylvia. (Foto: Lenus van der Broek)

Auteur

Harry de Jong