Jaren 60/70 popmuziek scoort bij Reünieconcert

HEERENVEEN

De belangstelling voor het Reünieconcert op 27 oktober in Fun Plaza in het Abe Lenstra stadion is ook dit jaar weer erg groot. Bij een actie met ‘Early Bird’ kaarten (vroege beslissers) waren de beschikbare 100 kaarten binnen anderhalf uur online verkocht.

Niet verwonderlijk want de zevende editie van dit jaarlijkse Goud-van-oud feest kent weer een een aantrekkelijk programma met tribute bands van Supertramp, The Doors in Concert, Johnny Cash met special guest Hendrik Waringa (Early Bird) en Soul Classics. Het concert wordt dit jaar nog een keer gehouden in Fun Plaza dat sfeervol ingericht met herkenbare items uit de jaren ‘60 en ‘70, zoals brommers, posters van beroemde artiesten etc. Dat spreekt jong en oud aan. Ten opzichte van vorig jaar is er speciale aandacht voor een betere doorstroming van het publiek bij de entree en in de zaal. Geert Bosman van stichting Tsjoch: ‘‘Er komt meer ruimte rond het podium, de routing van voor naar achter wordt verbeterd en het zal gemakkelijker zijn om achter in de zaal te komen. Ook wordt er een plek gecreëerd als dansvloer en we hebben een nieuw systeem om de kaarten vlotter te scannen.” De belangstelling wordt ieder jaar groter en omdat Fun Plaza vorig jaar afgeladen vol was, denkt de organisatie er aan om volgend jaar het podium weer op te zetten in een tent. Deze zou eventueel naast het stadion geplaatst kunnen worden zodat toch van de faciliteiten van de Fun Plaza gebruik gemaakt kan worden. De organisatie is momenteel druk bezig met de voorbereidingen. ‘‘Het is een groot succes, een reünie van mensen die elk jaar komen en er echt naar toe leven. De prettige sfeer, de leuke mix van oud en jong publiek, het weerzien van oude vrienden en natuurlijk al die oude hits zorgen elke keer voor een unieke avond.” Na Abba Gold (UK) in 2016 en Beatles Tribute (Slovenië) in 2015, staat er ook nu een buitenlandse act op het podium. De Supertramp tribute komt van de band 'Century's Crime' uit Duitsland. Op de website kan men online niet alleen entreekaarten maar ook consumptiemunten met korting bestellen. Vanuit Joure is het mogelijk om met een taxibusje voor slechts tien euro p.p. heen en terug te rijden. Het Reünieconcert is op vrijdag 27 oktober in Fun Plaza in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen. Informatie, voorverkoopadressen etc. zijn te vinden op: reunieconcert.nl.

Auteur

Redactie