Meiden gaan los in Posthuis Heerenveen

Heerenveen

Op donderdag 12 april  staan de meiden van LOS met hun voorstelling VAST weer in Heerenveen. 

Dankzij drie programma’s bomvol indrukwekkende muzikaliteit, messcherpe teksten en hilariteit behoort LOS inmiddels tot de vaste waardes van cabaretland.

De vier hooggehakte dames zijn nu rond de dertig, dus er moeten belangrijke keuzes worden gemaakt. Maar vastigheid is voor LOS natuurlijk droom en nachtmerrie tegelijk. Is de tijd van gekkigheid voorgoed voorbij? Of rollen Femke, Charlotte, Kim en Dookje ook in deze show weer van de ene in de andere komische en herkenbare situatie? 

Hun vierde voorstelling zit ook weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen, zoals het publiek van hen gewend is. 

LOS muziektheater werd uitgeroepen tot Meest Veelbelovend Talent door VARA HumorTV. Kent u deze meiden nog niet of bent u benieuwd naar hun nieuwe voorstelling VAST? Kom dan op donderdag 12 april 2018 naar Het Posthuistheater in Heerenveen.

Kaarten zijn te reserveren via: www.posthuistheater.nl
 


Auteur

harry.de.jong