Familiemusical Brandweerman Sam Live in Posthuis

Heerenveen

Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, staat met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter op zondag 8 april in het Posthuis Theater in Heerenveen met de succesvolle familievoorstelling ‘Sam redt het Circus’. 

Samen met zijn vrienden beleeft Brandweerman Sam weer een spannend avontuur in het theater. Dit keer komt het circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staat Brandweerman Sam met zijn team altijd paraat. Deze voorstelling, boordevol vrolijke muziek, dans en humor, is geschikt voor het hele gezin. 

Kom verkleed

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Deze vrolijke familievoorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment. 

Zondag 8 april om 14:00 uur & 16:00 uur bij Posthuis Theater, Fok 78, Heerenveen.  Reserveringen: www.posthuistheater.nl of telefonisch via (0513) 619494. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/BrandweermanSam
 


Auteur

harry.de.jong