Fleur van der Bij signeert bij boekhandel Binnert Overdiep

Heerenveen

Op zaterdag 14 april  vindt de tweede Independent Bookstore Day in Nederland plaats. Boekhandel Binnert Overdiep aan de Dracht in Heerenveen doet hieraan mee met een bijzonder programma. Zo zal onder andere de oorspronkeljk uit Tjalleberd afkomstige schrijfster Fleur van der Bij haar spraakmakende boek De Nijl In Mij signeren.

Om 11.00u – 11.20u is er een Meet and greet met Nijntje in de kinderboekhandel op de 1e etage. Ze komt tot 15u terug met tussenpozen.

12.00u – 13.00u Lunchconcert van zingende dominee Gerard Rinsma & de band Grace met Friese nummers van de nieuwe CD It sûzjen fan é stilte. 

14.30u – 16.00u Workshop Smûk met Wimke Tolsma, auteur van het gelijknamige boek over Friese geluk zelf maken: zal 2x 45 minuten een workshop ‘gods eye maken’ geven en natuurlijk ook haar boek signeren. Meedoen is gratis, maar wel graag opgeven via mail op info@binnertoverdiep.nl of bij de infobalie. Maximaal 12 personen per keer.

15.00u – 16.00u Ontmoet Fleur van der Bij: zij laat foto's zien van en vertelt over haar reis in de voetsporen van ontdekkingsreiziger Juan Maria Schuver en diens verdwijning, langs de oevers van de Nijl tot diep in Zuid-Soedan.  Dit naar aanleiding van haar spraakmakende nieuwe boek De Nijl in mij. Dit boek beleeft inmiddels z'n tweede druk. Natuurlijk zal ze ook signeren.

 


Auteur

harry.de.jong