Popstad Heerenveen presenteert: Kort en Heavy

Heerenveen

Vrijdagavond 13 april opent café de Skoffel aan de Nieuwstraat 3 in Heerenveen de deuren voor de muziekavond van POPstad Heerenveen: Kort en Heavy.

Speciaal voor de liefhebber van stevige en knallende rock staat hier een aantal bands geprogrammeerd. Iedere band, met een eigen stijl en karakter, verzorgt een optreden van een half uur zodat deze avond een bruisend geheel wordt. Uiteraard is er genoeg ruimte om te swingen.
 
Deze avond wordt georganiseerd door POPstad Heerenveen. Heerenveen en omgeving heeft veel muziektalent die POPstad Heerenveen een podium wil geven. Dit is de reden om deze avond te organiseren, om op die manier gemeente Heerenveen ook een muziekgezicht te geven.

Iedere maand wordt er een thema avond georganiseerd, met elke maand een ander thema, op een andere locatie en een andere programmering.


Auteur

harry.de.jong