Het dierenrubriekje

Twee konijntjes hebben samen een nieuw baasje gekregen. Op de Marijkemuoiwei in Oranjewoud is een zwart- witte ex- kater gevonden.

Hij heeft ee3n zwarte kin, zit bij zijn achterpoten slecht in de vacht en is mager. Een rood- witte poes is gevonden op de Schoterlandseweg bij nummer 28 in Oudehorne. Bij dierenasiel De Swinge in Drachten is een Pincher gebracht, het is een teefje

. Ze is zwart met bruin en gevonden op de Nieuwstraat in Noordwolde. Otis is een rood- witte ex- kater. Hij heeft een brede witte streep over de neus, rode vlekjes naast zijn neus, witte tenen aan de voorpoten en witte sokjes achter. Hij heeft een duidelijke witte ring om zijn staart, hij hoort thuis op de Bouwkamp in Nieuwehorne.

Otis is gechipt en 1 jaar oud 0513-541897. Op de Kornelis de Wildestraat wordt een cyperse kater vermist 06-40113444. Dan de dood gevonden dieren, op de A32 afslag 10 bij Oudeschoot lag een lapjespoes. Een rode kater is gevonden op de hoek van de Beatrixlaan in Wolvega.

Op de Peter Stuyvesantweg bij nummer 84 in Oldetrijne is een lapjespoes gevonden ze heeft veel wit aan zich. Belangrijke telefoonnummers: Dierenopvang ’t Heerveld 0513-529233, dierenambulance 06-21578058, dierenalarmnummer 144, Amivedi 088-0064693. Vrijdag 27 april zijn wij in verband met Koningsdag gesloten.


Auteur

harry.de.jong