Kunstdagen bij Tjaarda op 2 en 3 juni

Oranjewoud

Op 2 en 3 juni organiseert hotel Tjaarda, samenvallend met Oranjewoud Festival, een kunstmarkt.

Dit als extraatje voor alle gasten en bezoekers, die deze dagen naar Oranjewoud komen. Op het terrein van de voormalige speeltuin verrijzen zo’n twintig kramen. Daarin werk van kunstenaars uit Noord-Nederland.

De namen blijven nog even een verrassing. Denk bij de kunst aan schilderijen en tekeningen, hout, keramiek, glas, sieraden, tassen. Alles is handgemaakt. Kopen mag natuurlijk, maar de kunstenaars vertellen ook  graag over wat hen inspireert en hoe hun werk tot stand komt. Enkelen zullen ook ter plekke aan het werk zijn. Iedereen kan vrijblijvend een kijkje nemen.

De markt duurt beide dagen van 11.00 tot 19.00 uur en de toegang is gratis. 
De organisatie van deze markt is in handen van de kunstroute Heerenveen, met Harm Bron, Corrie Schrier en Janne Heida.

Zie ook de website www.kunstrouteheerenveen.frl  Iedere kunstenaar regelt zelf afspraken met belangstellenden over in het atelier kijken, kopen, prijzen enz.
 


Auteur

harry.de.jong