Geert Dijkstra nieuwe directeur Posthuis Theater

HEERENVEEN

Per 1 september in 2018 gaat Geert Dijkstra de functie invullen van directeur van het Posthuis Theater. Het gaat om een tijdelijke functie van anderhalf jaar.

Dijkstra vervangt voormalig directeur Gerard Wolters die deze maand met pensioen ging. In de anderhalf jaar dat Dijkstra aan de slag gaat, gaat de directie en het college van B en W van de gemeente op zoek naar Wolters definitieve opvolger.

Geert Dijkstra (31) is sinds 2010 werkzaam bij de gemeente Heerenveen. Eerst als adviseur Personeel en Organisatie (P&O) en later ook als teamleider P&O. Dijkstra heeft het voornemen om de nieuwe functie te combineren met een deel van zijn huidige taken. Als tijdelijk directeur van het Posthuis zal zijn focus liggen op de medewerkers en bedrijfsvoering.