Oriental meets Latin

HEERENVEEN

Oriental meets Latin. Buikdansers van Naomi Bellydance School en Latijns-Amerikaanse dansers van SalseroMboka treden samen op tijdens een avond in de Caribbean Corner van het Abe Lenstra Stadion.

Onder de naam 'Oriental meets Latin' vindt er zaterdag 30 juni in de Caribbean Corner van het Abe Lenstra Stadion een avond plaats vol oosterse én Latijns-Amerikaanse muziek. De avond, die een samenwerking is tussen Naomi Bellydance School en Salsero Mboka, zit vol shows, workshops en muziek.

Open podium

In zaal 1 begint om 20.15 begint een open stage, waaraan dansers van alle dansstijlen mogen meedoen. Leerlingen van Naomi Bellydance School, SalseroMboka en Elisance (hip-hop en moderne dans) staan al op het programma, maar opgeven kan nog steeds.

Performances en workshops

Na het open podium zijn er shows te zien van Bellydance- en Latin-dansers. Er is een gastoptreden van Sarah Raks. Ook vindt er voor beide stijlen een workshop plaats, zodat enthousiastelingen hun eerste dansstapjes kunnen zetten. Bovedien is er een Oriental Bazaar. De avond sluit af met een groot feest vanaf 23.00 uur, met een mix van Latin en Arabic.

In zaal 2 is het het ondertussen al vanaf 22.00 uur tijd om te dansen. In deze 100% LatinMix zaal draaien dj's Padrino, Lil Latino en Tranquilo tot in de late uurtjes.

Kaartjes

Tickets voor de hele avond of alleen het feest zijn te krijgen via info@naomibellydance.nl. De dresscode is glitter en glamour.