Kinderwoud Kinderopvang start komende week met zomerthema

DE KNIPE

Kinderwoud Kinderopvang start maandag 23 juli met haar zomerthema. Aan bod komt dan het ‘Het verhaal van de koffer’.

Gedurende de zomervakantie beleeft de koffer elke week een nieuw avontuur. Zo gaat de koffer op safari, heeft de koffer waterpret en komt de koffer in beweging.

In de tweede week van de zomervakantie wordt het Kinea-terrein aan de Jan Jonkmanweg 2 in De Knipe omgetoverd tot Camping Kinderwoud. Dat betreft een dagcamping voor BSO-kinderen van Kinderwoud in Heerenveen. Alle kinderen die van 30 juli tot en met 3 augustus de BSO van Kinderwoud in Heerenveen bezoeken worden in De Knipe opgevangen.

De kinderen krijgen er een gevarieerd aanbod aan campingactiviteiten en uitjes aangeboden. Zo verzorgt sterke man Wout Zijlstra samen met zijn zoon op woensdag 1 augustus de Schotse Highland games. Daarnaast geeft pedagogisch medewerker Manny de Haan op donderdag 2 augustus een workshop theatersport.

Zie kinderwoud.nl