VIP-pakket en leiderstrui te winnen bij prijsvraag BinckBank Tour en Heerenveense Courant rondom meerdaagse wielerkoers

HEERENVEEN

De Heerenveense Courant en de BinckBank Tour houden samen een prijsvraag rondom de meerdaagse wielerkoers die plaatsvindt van 13 tot en met 19 augustus en start in Heerenveen.

Bij de prijsvraag gaat het niet alleen om het voorspellen van de winnaar, maar ook om wat de eindtijd wordt van de 177,3 kilometer lange eerste etappe van Heerenveen naar Bolsward.

De hoofdprijs is een VIP-arrangement voor twee personen rondom de aankomst van de zesde etappe. Die is op zaterdag 18 augustus in Sittard. Dat betreft een spannende etappe over het parcours van de Amstel Gold Race.

Het VIP-arrangement bestaat verder uit: VIP-parking en eventueel een shuttleservice, een stijlvolle ontvangst, zicht op een reuzevideoscherm en passages van het peloton en een receptie met open bar met warme en koude hapjes.

Overige prijzen

Voor de twee runners-up worden twee exclusieve groene Binck Bank Tour koerstruien beschikbaar gesteld. Die zijn identiek aan leiderstrui van de wielerkoers.

Daarnaast worden vijf T-shirts verloot onder voorspellers van de goede winnaar. Dat betreft grijze T-shirts met daarop het BinckBank Tour-logo en alle etappes en etappesteden van de editie van 2018.

Activiteiten

De start van de BinckBank Tour is op maandag 13 augustus op de Abe Lenstra Boulevard. De wielrenners vertrekken die dag om 12.20 uur.

Rondom de start in Heerenveen zijn er verschillende activiteiten. De Abe Lenstra Boulevard en enkele parkeerterreinen zijn dan gedeeltelijk afgesloten.

De eerste etappe gaat vanaf de Abe Lenstra Boulevard in een lus door de gemeente Heerenveen. De route wordt niet afgesloten voor het verkeer. Motoragenten zorgen ervoor dat de wielrenners veilig kunnen passeren.

De etappe is 177,3 kilometer en gaat door De Fryske Marren en Súdwest-Fryslân naar Bolsward. Onderweg komen de renners ook door Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum, IJlst en Sneek.

De BinckBank Tour werd vorig jaar een prooi voor Girowinaar Tom Dumoulin.

De juiste antwoorden kunnen worden gemaild naar hrv@ndcmediagroep.nl.