Informatiebordjes in Le Roy tuin

HEERENVEEN

Op verzoek van de gemeente Heerenveen en in samenspraak met de Stichting TIJD, beheerder van de Le Roy tuin, is woensdag 1 augustus samen met vrijwilligers van de stichting een aantal bordjes in de Le Roy tuin geplaatst waarbij bezoekers worden geinformeerd over deze ecokathedraal. Er wordt uitgelegd dat het betreden ervan op eigen risico is, en dat het klimmen op de bouwwerken niet is toegestaan. Verder wordt in het kort uitgelegd wat een ecokathedraal is, en waar bezoekers meer informatie kunnen vinden.

,,Het gebruik van los gestapelde stenen in combinatie met minimaal ingrijpen in de natuur geeft deze tuin (gemeentelijke monumentenlijst) een geheel eigen karakter. Een spannende tuin met oneffenheden en soms een losse steen op het pad. Uw medewerking om paden vrij te houden wordt zeer op prijs gesteld" vermeldt het bord.