Fototentoonstelling in Kerkje Schurega tijdens Tsjerkepaad

JUBBEGA

In Kerkje Schurega in Jubbega wordt vanaf 18 augustus tot en met 8 september een fototentoonstelling gehouden.

Het monumentale kerkje uit 1732 opent in die periode elke zaterdag vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur zijn deuren in het kader van Tsjerkepaad. In die tijd worden er ook foto’s tentoongesteld die gemaakt zijn door cursisten van FRB Fotografie uit Jubbega.

Tsjerkepaad

Sinds 2004 vindt op initiatief van de Raad van Kerken Friesland in de zomermaanden Tsjerkepaad plaats. Honderden Friese kerken openen op zaterdagmiddag hun deuren voor publiek. Ieder jaar komen daar tienduizenden bezoekers op af. Deze vijftiende editie van Tsjerkepaad opent zaterdag 30 juni in de Bonifatiuskerk in Olderberkoop en staat in het teken van 'Kerken en Gastvrijheid'.