Voorraad van failliete schaatsfabrikant Maple Skate B.V. onder de virtuele hamer

HEERENVEEN

Veilingplatform BVA Auctions organiseert in opdracht van pandhoudster een online veiling van de voorraad van de failliete Maple Skate B.V. Tot en met 1 oktober 2018 kan men bieden op ruim 260 items.

Onder de items bevinden zich onder andere professionele modellen klapschaatsen waaronder: Twin-Laser, Argento Twin, Comet Laser, Blizzard, etc. In de veiling worden ook Maple schoenen, sokken, handschoenen en rugzakken aangeboden.

Maple Skate B.V. is in 1991 opgericht door oud-marathonschaatser Johan Bennink. Het bedrijf werd met name bekend door de goudkleurige ijzers. Het faillissement van de B.V. is op 4 april 2018 uitgesproken. Maplez/Maple maakt onder een nieuwe eigenaar een doorstart en de resterende voorraden worden verkocht middels een online veiling.

Meer informatie: https://www.bva-auctions.com/auction/index/35567