FOTO’S | Prijsuitreiking fotowedstrijd ‘Mijn Oranjewoud’

HEERENVEEN

De prijsuitreiking van de fotowedstrijd ‘Mijn Oranjewoud’ van Museum Belvédère en de Heerenveense Courant vond vrijdag plaats. De feestelijke gelegenheid was in AFSLAG BLV aan de Minckelerstraat 11 in Heerenveen. Daar worden tot en met 28 november ook de winnende foto’s getoond.

Ingrid Struijk uit Oranjewoud, Olav Lijzenga uit Jubbega en Franke de Jong uit Heerenveen zijn alle drie winnaar geworden van de gezamenlijke fotowedstrijd. In totaal werden 398 foto’s ingestuurd door 102 personen voor de fotowedstrijd die onderdeel uitmaakte van de tentoonstelling Oase Oranjewoud. De tentoonstelling was te zien van 23 juni tot 23 september.

Uit alle inzendingen zijn drie foto’s geselecteerd. Omdat de kwaliteit van die foto’s hoog was, besloot de jury dat zij alle drie winnaar werden.

De prijsuitreiking viel samen met de opening van de tentoonstelling Nieuwe Oogst die te zien is in AFSLAG BLV. In die tentoonstelling wordt werk getoond van vijf onlangs afgestudeerde kunstenaars.