FOTO’S | Trainers Survivalrun Vereniging Pauwenburg uit De Knipe in actie bij trainersopleiding Survivalrun Bond Nederland

DE KNIPE - Een groep van dertien trainers van Survivalrun Vereniging Pauwenburg uit De Knipe heeft zaterdag meegedaan aan een trainersopleiding van de Survivalrun Bond Nederland (SBN).

Hieronder een door Pauwenburg zelf aangeleverd evrslag met foto’s.

Ook enkele gasttrainers uit Veendam en Leeuwarden waren aanwezig om onder de bezielende leiding van bondstrainer Jesper Hommes de felbegeerde ATS certificering te behalen. De trainersopleiding vond plaats op de eigen trainingsbaan in De Knipe.

SV Pauwenburg heeft zich, sinds de oprichting in 2006, ontwikkeld van een kleine groep mensen die de survivalrunsport beoefenden tot een echte, professionele vereniging, die afgelopen week ook nog eens haar 300e lid heeft mogen verwelkomen. De survivalrunsport groeit nog steeds en professionalisering van de sport is hierbij van groot belang. SV Pauwenburg heeft goede trainingen hoog in het vaandel staan en met de certificering van een grote groep trainers komt de vereniging tegemoet aan de trainingsbehoeften van de leden. Het bestuur van SV Pauwenburg waardeert de inzet van de trainers dan ook enorm.

Om de groei in de survivalrunsport het hoofd te kunnen bieden, is SV Pauwenburg ook bezig met het vernieuwen en verbeteren van het bestaande survivalterrein. Dit geeft alle leden de ruimte om op eigen niveau te kunnen trainen en weer nieuwe hindernissen uit te proberen. Zo blijven de trainingen leuk en afwisselend. Kortom SV Pauwenburg is een bloeiende en groeiende, professionele vereniging waar een ieder een grote passie heeft voor de survivalrunsport.