WIK-FTC komt goed voor de dag bij provinciale kampioenschappen in sportstad Heerenveen

HEERENVEEN - WIK-FTC heeft dit weekend goed gepresteerd tijdens provinciale kampioenschappen voor turnsters uit de eerste en tweede divisie. De wedstrijden vonden plaats in Sportstad Heerenveen.

Hieronder een door WIK-FTC zelf ingestuurd verslag.

De zaterdagochtend begon voor de senioren, pupillen en de instappers. In de categorie senioren B was de bronzen medaille voor Marle Stork en kreeg Evelijn van Zwieten de gouden medaille omgehangen. Bij de pupillen 1 N2 turnden Lauren Wouda, Iante en Tess de Vries . In deze wedstrijd werd Tess na een keurige wedstrijd beloond met een gouden medaille.

In de tweede wedstrijd werd er geturnd de categorie jeugd en junioren. De eerste divisie turnsters Dané Koenen, Mila Isidora (Jeugd 1 N2) behaalden een respectievelijk gouden en zilveren medaille.

De tweede divisie turnsters Tessa Regensburg en Nynke de Bruin (Jeugd 1 N3) turnden hun wedstrijd in dezelfde baan. In deze wedstrijd turnde Nynke zich naar een bronzen medaille. In de andere baan kwamen de junioren C op de wedstrijdvloer.

Voor WIK-FTC zijn dat Femke Vliegendehond, Elbrecht Scholten, Roselin de Vries en Anna-Lynn Oostra. In het eindklassement kreeg Roselin een zeer verdiende zilveren medaille omgehangen.