Albert Pasma te gast in de bibliotheek Heerenveen bij inspiratieochtend voor boekenliefhebbers en leesgroepen

HEERENVEEN - Albert Pasma is woensdag 17 april te gast in de bibliotheek Heerenveen bij een inspiratieochtend voor boekenliefhebbers en leesgroepen.

Pasma is oud-directeur van de bibliotheek Sneek en betrokken bij de Stichting Literaire Activiteiten Sneek (LAS), die in samenwerking met boekhandel Van der Velde en de bibliotheek al jaren literaire bijeenkomsten houdt. Hij vertelt over zijn contacten met schrijvers en geeft een kijkje achter de schermen.

De ochtend is bedoeld voor groepen die al gebruikmaken van het aanbod voor leesgroepen van Bibliotheken Mar en Fean. Ook geïnteresseerden die meer willen weten over het aanbod en de mogelijkheden zijn welkom. De aanwezigen krijgen de brochure met het titelaanbod voor het seizoen 2019-2020 uitgereikt.

Wie graag bij een leesgroep wil maar niet weet met wie, kan eveneens langskomen en kijken of er een match kan worden gemaakt met andere belangstellenden.

Het programma begint om 9.30 uur. De toegang is gratis. Aanmelden is gewenst en kan bij de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48, via tjallie.bijlsma@bmf.nl en via 0513-626 675.