Rupsje Nooitgenoeg centraal bij activiteiten in bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN - De bibliotheek Heerenveen houdt van vrijdag 3 tot en met woensdag 8 mei diverse activiteiten rondom Rupsje Nooitgenoeg.

Zowel de BoekStart-inloopochtend op vrijdag 3 mei, als het voorleeshalfuurtje voor kleuters op woensdag 8 mei staat in het teken van boekjes over het beroemde rupsje, dat vijftig jaar bestaat.

Op de BoekStart-inloopochtend laat de BoekStartcoach verschillende soorten boeken zien, waarin Rupsje Nooitgenoeg een hoofdrol speelt, zoals: badboekjes, voelboeken, kartonboeken en flapjesboeken. (Groot)ouders met baby's en peuters zijn op 3 mei van 10.00 tot 11.00 uur welkom. De toegang is gratis.

Voorleeshalfuurtj

Ook tijdens het voorleeshalfuurtje voor kleuters op woensdag 8 mei van 15.00 tot 15.30 uur draait het om Rupsje Nooitgenoeg.

Eerst wordt voorgelezen en daarna kunnen de kinderen een masker van het rupsje maken. De toegang is gratis. Kinderen van 4 tot en met 6 jaar zijn samen met hun (groot)ouders hartelijk welkom.

Verder is de BoekStartcoach elke woensdag van 15.30 tot 16.30 uur in de bibliotheek aanwezig om (groot)ouders met kinderen van 0 tot 3 jaar wegwijs te maken in de bibliotheek, boekentips te geven, voor te lezen en om vragen te beantwoorden.