FOTO'S | Volop genieten bij voorlopig laatste editie Onbeperkt samen genieten

HEERENVEEN - Onbeperkt samen genieten voor mensen met een verstandelijke beperking is zaterdag voor de vijfde keer gehouden. Voorlopig was het volgens de organisatie meteen ook de laatste keer dat het wordt gehouden.

Dat het voorlopig de laatste keer was, heeft te maken met grote voorbereidingstijd op het evenement, dat door vrijwilligers wordt gehouden. De naam en Facebookpagina van Onbeperkt samen genieten blijven wel bestaan. 

Het evenement vond plaats aan de Vulcanus 15 in Heerenveen en werd om uur geopend door wethouder Zoetendal en Willem Waldpyk van Omrop Fryslân.

Er waren ditmaal: snelle bolides, trucks, motoren en trikes en zijn de politie, brandweer en ambulancepersoneel aanwezig. Daarnaast zijn er: Dakar auto's, honden, ganzen, eenden, zangers, kittcar, bestuurbare trucks, clown, lesauto’s, oldtimers, sterke mannen. Ook was er linedance, bootcamp, fotografen en schminken.

Ook Brownies&downieS Heerenveen, IJs van Gerardo, een piratenkoor, prinses, konijn, ponycycles en onder andere een dweilorkest waren aanwezig.

(Foto’s Frank Vink)