Vernieuwde Galerie Autrevue viert heropening met expositie in Hotel Tjaarda

HEERENVEEN - De vernieuwde Galerie Autrevue, dat gevestigd is aan de Woudsterweg 4 in Heerenveen, heropent vrijdag 14 juni om 14.00 uur. Dat gebeurt met een expositie in Hotel Tjaarda.

Onder het genot van een hapje en een drankje kan dan worden genoten van werken van: Andy Eccleshall, Marein Konijn, Pascal Amblard, Pascal Amblard en van de eigenaren Randolph Algera en Gabriëlle Westra van Galerie Autrevue. Zij zijn beiden zelf ook aanwezig om te vertellen over hun schilderijen en om bezoekers welkom te heten.

Er kan dan ook geboden worden op een wandschilderij van vijf bij twee meter met als titel ‘Friese Ode aan Sir Alma Tadema’, gemaakt door de top van de internationale decoratieve kunstenaars tijdens SalonLeeuwarden2018. Dat was een vierdaags evenement met lezingen en workshops dat plaatsvond tijdens Leeuwarden-Friesland Culturele Hoofdstad 2018. Biedingen beginnen vanaf 2000 euro.

De afsluiting is om 17.00 uur in Galerie Autrevue. Dan wordt ook de nieuwe eigenaar van Friese Ode aan Sir Alma Tadema bekendgemaakt.

Etentje

Wie tijdens de opening één of meerdere schilderijen aanschaft van een van de exposanten, kan de dag afsluiten met een gratis etentje voor twee personen in Hotel Tjaarda.