Streetball Masters Tour viert jubileum op Abe Lenstra Boulevard

HEERENVEEN - De Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen staat op zaterdag 29 juni voor de tiende keer in het teken van de Streetball Masters Tour.

Dat is de drie tegen drie basketballtour van de Nederlandse Basketball Bond in samenwerking met Basketballvereniging Dyna ’75 uit Heerenveen. Ook wordt door de basketbalvereniging nauw samengewerkt met Sportstad Heerenveen, diverse sponsoren en een grote groep vrijwilligers. 

Dit jaar is er op de ochtend weer het drie tegen drie toernooi voor kinderen onder 11 jaar. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door het Jeugdfonds Sport. 

De prijsuitreiking van de U11-categorie wordt gedaan door Herma van Keulen van het Jeugdfonds Sport, samen met Tony Demelinne. Hij is aanvoerder van de Unis Flyers en ambassadeur van het Jeugdfonds.

Finaleweekend

Bij de Streetball Masters Heerenveen kunnen deelnemers tickets verdienen voor het landelijke finaleweekend in juli. Dan wordt in verschillende categorieën gestreden om de titel ‘Nederlands Kampioen 3x3 basketball’. 

Het Streetball Masters Heerenveen begint om 10.00 uur en is bij Sportstad Heerenveen. Ook zijn er die dag activiteiten, zoals een  dunckcontest en een shootingchallange.

Klik hier voor meer informatie