Officiële opening Noordnederlands Effektenkantoor in Heerenveen

HEERENVEEN - Het Noordnederlands Effektenkantoor (NNEK) opent vrijdag 21 juni officieel haar deuren in Heerenveen. Het bedrijf verhuisde onlangs van Groningen naar K.R. Poststraat 100-2.

Het NNEK startte in 1986 met vermogensbeheer vanuit een voormalig kaaspakhuis in Groningen. Kort daarna werd een vestiging geopend in Amsterdam. De directeurvan NEK, Theo Andringa, heeft zijn roots in Friesland liggen en is dolblij dat hij met deze verhuizing weer thuiskomt.

Het bedrijf werkt nauw samen met financieel adviseurs. ,,We zijn ervan overtuigd dat de klant op deze manier het beste advies krijgt. Adviseurs kennen de klant het beste en kunnen het financieel plan van de klant goed monitoren. Het is voor ons belangrijk dat financieel adviseurs zo veel mogelijk tijd met de klant kunnen spenderen in plaats van bezig zijn andere zaken, zoals: administratie, beleid, plannen uitwerken en marketing.”

Ook is vanwege de aanpak van het NNEK het adviseursplatform http://www.nnek-kennis.nl/opgezet. Via die site worden adviseurs ondersteund met allerlei software-tools, trainingen en ondernemerschapsmateriaal, waardoor de klant weer beter kan worden geholpen.

Zie ook www.nnek.nl.