Hart voor Heerenveen: ‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen werkt’

HEERENVEEN - Hart voor Heerenveen stuurde een artikel omtrent maatschappelijk verantwoord ondernemen. ,,Op die manier ondernemen werkt.”

Hieronder het artikel van Hart voor Heerenveen.

Zo helpt Gabriëlla Media de onlangs opgerichte stichting Moeders Ondersteunen Moeders aan een nieuwe website. Het bestuur van deze stichting ondertekende vorige week bij Notaris Savenije de gratis opgemaakte oprichtingsstatuten (foto). Na het opruimen van de kelder van Rabobank Heerenveen bood de bank een verzameling spullen aan de De Foar Elkoar Sjop van Stichting In Moaie Dei.

En het Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen (VSP) doneerde een folderkast aan Stichting i.o. Moeders ondersteunen Moeder (MOM). Via de maatschappelijke marktplaats zoekt Biljartclub Wijkcentrum De As momenteel een 2e hands biljarttafel en Plaatselijk Belang Akkrum-Nes e.o. zoekt vier klussers om het bekende Leugenbankje in het centrum van Akkrum te verven. Wie kan helpen?

Elke maand verbindt Hart voor Heerenveen maatschappelijke organisaties uit de gemeente met het Heerenveense bedrijfsleven of serviceclubs. Bedrijven investeren kennis, kunde, goederen of faciliteiten. Samenwerken voor het goede doel, met gesloten portemonnee.

Doet u mee? Neem contact op via r.osenga@caleidoscopheerenveen.nl of neem een kijkje op de website van Hart voor Heerenveen.