Hap&Stap wandeling langs culinaire en historische elementen

ORANJEWOUD - Het wandeltochtarrangement Hap&Stap vindt zondag 28 juli weer plaats. Dat is een samenwerking van de Ecokathedraal, landgoed Oranjestein en Restaurant Tjaarda.

Voor deelnemers zijn er dan culinaire en historische elementen, zoals een rondleiding over het landgoed Oranjestein, een lunch bij Tjaarda en een bezoek aan de Ecokathedraal in Mildam.

De route begint om 10.30 bij landgoed Oranjestein in Oranjewoud. In de Oranjerie is de ontvangst met koffie en oranjekoek. Deelnemers wacht eerst een rondleiding over het negentiende-eeuwse landgoed en gaan daarna naar hotel Tjaarda voor een wâldbreak lunch. 

Vervolgens wordt in een half uur gelopen naar de Ecokathedraal in Mildam. Een gids geeft daar uitleg over het bouwwerk en het gedachtengoed van Louis Le Roy. Daarna wandelen de deelnemers terug naar de Oranjerie waar de dag rond 16.30 uur wordt afgesloten met een glas wijn, riperkritekaas en eigen hertenworst. Opgeven kan bij gastvrouw Willia Homans via williahomans@gmail.com of via 06-30578182.