Introductie Gouden Plak Event Academy voor ondernemers

HEERENVEEN - Heerenveen ’n Gouden Plak start met de Plak de Event Academy. Daarmee zegt de marketingorganisatie organisatoren van evenementen uit de regio Heerenveen te willen inspireren en handvatten te willen geven om tot nog betere evenementen te komen.

In totaal zijn er twee bijeenkomsten bij de Gouden Plak Event Academy. Die is een initiatief van Heerenveen ’n Gouden Plak in samenwerking met de gemeente Heerenveen.

De eerste bijeenkomst is op maandagavond 23 september in Thialf en heeft als onderwerp marketing en promotie. Sprekers zijn Roeland Tameling, directeur van City Result, en Koen ten Holter van House of Sports, en Siepie de Groot, programmamanager van’n Gouden Plak.

Tameling vertelt over hoe een evenement kan bijdragen aan de profilering en positionering van de regio. Ten Holter gaat in op hoe zoveel mogelijk bezoekers naar een evenement getrokken kunnen worden.

De Groot gaat onder andere in op welke wijze samengewerkt kan worden met ’n Gouden Plak.

Organisatie en duurzaamheid

De tweede bijeenkomst staat in het teken van organisatie en duurzaamheid en is op maandag 18 november.Te gast zijn dan Hendrik Snip, evenementencoördinator van de gemeente Heerenveen, en Frank van Hout, voorzitter van ’n Gouden Plak.

Snip vertelt over hoe een goed draaiboek kan worden gemaakt. Omrin inspireert vervolgens de organisatoren om evenementen te verduurzamen.

Van Hout sluit de Academy af. De Event Academy wordt begeleid door Jouke de Vries. De eerste bijeenkomst zal plaatsvinden in Thialf, de beste evenementenlocatie van het noorden.

De Gouden Plak Academy is gratis toegankelijk voor alle organisatoren van evenementen in de regio Heerenveen en start beide keren om 19.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk. Dat kan tot uiterlijk 15 september via siepie@ngoudenplak.nl en via deze link.