Bied mee op een gedragen en gesigneerd wedstrijdshirt van sc Heerenveen

Heerenveen - In de 11de speelronde in de Eredivisie staat met sc Heerenveen tegen FC Groningen de Derby van het Noorden op het programma.

In het Abe Lenstra stadion, op zondag om 12.15 uur, strijdt sc Heerenveen voor de belangrijke drie punten. Bovendien, heeft deze wedstrijd nog een speciaal tintje. De gedragen wedstrijdshirts van alle spelers van de wedstrijd worden namelijk geveild op www.matchwornshirt.com, live vanaf de aftrap.

Steun KiKa

De opbrengst van de veiling van de Heerenveen shirts komt ten goede aan KiKa. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Meer weten over wat KiKa precies doet? Ga naar https://www.kika.nl/wat-doet-kika

Bied mee vanaf de aftrap en win

Alle shirts van de spelers die minuten hebben gemaakt worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling start op het moment van de aftrap en sluit exact 4 dagen later: op donderdag om 12.15. Meebieden kan vanaf 89 euro via MatchWornShirt.com - ook vanaf de mobiele telefoon.