FOTO’S | Meet & Match door economische grens 100.000 euro

HEERENVEEN - De zevende editie van Meet & Match van Hart voor Heerenveen in het Posthuis Theater heeft dinsdag in anderhalf uur tijd 213 matches opgeleverd met een economische waarde van 120.000 euro. Dat is een record voor de organisatie.

Tientallen bedrijven, serviceclubs, de gemeente Heerenveen, scholen en maatschappelijke organisaties investeerden expertise, mankracht, producten en diensten voor het goede doel. Zij deden dat met een gesloten portemonnee.

De goedkoopste match is dat de zeven vrijwilligers van de politie Heerenveen banketstaven ontvangen voor hun goede werk van Royal Smilde ter waarde van 28 euro. De duurste match ter waarde van 9.600 euro is dat Dagbesteding It Pakhûs uit Akkrum een stageplek biedt aan een leerling met afstand tot de arbeidsmarkt van de Meester Duisterhoutschool.

Notaris Margreet Savenije bekrachtigde samen met notaris Pieter de Boer alle matches en berekende per match de economische waarde. De matches die zijn gesloten, worden binnen nu en twaalf maanden uitgevoerd. Alle matches staan binnenkort op de website Hartvoorheerenveen.nl.

Hoofdsponsor Jacco Kuiper van Kuiper Verzekeringen liet weten het evenenemt in 2020 weer te sponsoren als de opbrengst de 100.000 zou halen. Dat gebeurde. Met ,,een man een man, een woord een woord”, sloot hij Meet & Match af.