Nin Hou pakt uit bij viering 30-jarig bestaan

HEERENVEEN - Het Chinese restaurant Nin Hou aan de Lindegracht 29 in Heerenveen bestaat dertig jaar.

Het jubileum wordt in november gevierd. In die periode wordt dertig procent korting gegeven op de hele menukaart. Daarnaast kost het lopend buffet op vrijdag, zaterdag en zondag 8,50 euro per persoon. Ook is er de hele maand korting op een andere afhaalgerecht.

Met de kortingsactie wil het restaurant haar gasten bedanken voor hun vertrouwen in de afgelopen dertig jaar.

,,En hoewel de smaak van de huidige generatie is veranderd willen wij niet stoppen met het aanbieden van de traditionele en welbekende gerechten. Wel vinden wij het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Zo proberen wij gezondere en vegetarische Chinese gerechten te ontwikkelen en ook de authentieke gerechten - China heeft 5000 jaar eetcultuur - bekend te maken bij het publiek.”

Dubbele korting

Verder geldt er voor klanten tien procent korting bij de eerste drie bestellingen door de korting code ‘ninhou66’ in te vullen op www.ninhou.nl. Daarmee worden tegelijkertijd punten gespaard. Daarmee geldt extra korting op de volgende bestelling.

Voor vaste klanten is er een persoonlijke vip-kortingscode. Als gasten een bepaald aantal keren of voor een bepaald bedrag bestellen krijgen zij een persoonlijke vip-kortingscode toegestuurd.

Ook kan online worden besteld. Dat kan al vanaf een persoon. ,,Binnen vijfenveertig minuten staat uw maaltijd bij u tafel.”