Zuid-Afrikaanse muziekbelevenis en Het Huwelijk op podium Posthuis Theater

HEERENVEEN - Bij het Posthuis Theater zijn de komende tijd weer tal van voorstellingen te zien. Zo komt South African Road Trip met de show ‘Good Hope’ naar Heerenveen en staat Huub Stapel met de try-out van de voorstelling ‘Het Huwelijk’ op het podium.

Good Hope is een swingende en uitbundige Zuid-Afrikaanse muziekbelevenis en is te zien op vrijdag 6 december vanaf 20.15 uur. De show zit vol vrolijke songs, kwetsbare nummers, harmonieuze samenzang en opzwepende dans en muziek.

De voorstelling wordt opgevoerd door Khayelitsha United Mambazo Choir, meerdere Xhosa zangeressen en Zuid-Afrikaanse muzikanten. De show wordt ondersteund door een videodecor en door minidocumentaties.

Het Huwelijk

De try-out van de show ‘Het Huwelijk’ van Huub Stapel is te zien op zaterdag 7 december vanaf 20.15 uur. Het is een pijnlijk grappige voorstelling, geschikt voor iedereen die getrouwd is of (nooit) van plan is dit te gaan doen, die gescheiden is of altijd ongehuwd is gebleven.

Stapel confronteert het publiek met: de gemakken en ongemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn eigen geval de breuk.

De conference is geschreven door Haye van der Heyden. De voorstelling gaat 16 december in première in Den Haag.

Kaarten

Kaarten voor de voorstellingen zijn te bestellen via www.posthuistheater.nl en via 0513-619494.