Winter Wonderfeest overhandigt cheque van 500 euro aan Lopers voor Rollers

KATLIJK - De organisatie van het Winter Wonderfeest heeft zaterdag een cheque van 500 euro overhandigd aan Lopers voor Rollers.

De cheque is overhandigd door Bauke Hooijsma en Tsjeard Hoekstra, twee van de ongeveer tien bestuursleden van het Winter Wonderfeest aan Hiltsje Oenema en Yvonne Brouwer, bestuursleden van Lopers voor Rollers.

Bij het evenement Lopers voor Rollers worden (oud-)bewoners van Katlijk en omgeving telkens door vrijwilligers meegenomen op een wandeling door een voor hun vaak bekende omgeving, met daarbij een lunchstop en koffie en thee. De wandeling wordt mogelijk gemaakt door giften en sponsoring van bedrijven in de omgeving.

Zaterdagochtend was er een ontmoeting voor de Thomastsjerke in Katlijk tussen een initiatief voor de jongeren in Katlijk en omgeving, bestuursleden van het Winter Wonderfeest en voor de ouderen in Katlijk en omgeving, Lopers voor Rollers.

Het Winter Wonderfeest wordt jaarlijks gehouden door de vriendengroep bar Le Clos (du Notaire). Het evenement is ditmaal op 1 februari.