FOTO’S | Sportschool Balans verhuist naar voormalige onderkomen Vesta

HEERENVEEN - Balans verhuist naar een nieuwe locatie. Vanaf volgend jaar vestigt de sportschool zich in het voormalige pand van Vesta aan de Heremaweg 22 in Heerenveen.

De nieuwe locatie is tot stand gekomen in samenwerking met Zwanenburg Projecten. Het Vestapand wordt de komende maanden aan een fikse renovatie en restyling onderworpen. Op de nieuwe locatie krijgt Balans anderhalf keer meer vloeroppervlakte. De locatie zelf is gelijkvloers.

,,Wat mede ten goede komt aan onze ouderen en mindervaliden. Het concept van Balans blijft uiteraard wat je van ons gewend bent en we gaan dat uitbreiden met onder andere buitenfitness”, aldus eigenaar Hans van de Veen.

De verbouwing van het nieuwe pand is medio 2020 gereed. Eind dit jaar al volgt de verhuizing. De eerste paar maanden zit Balans er in een tijdelijke ruimte.

Om de verhuizing in goede banen te leiden sluit Balans de deuren tussen Kerst en oud en nieuw. Vanaf donderdag 2 januari kan iedereen terecht op de nieuwe locatie. Wie toch wil sporten kan gratis terecht bij sportschool Nije Balans in Lemmer.

Kwart eeuw

Balans is met een kwart eeuw de langstlopende sportschool van Heerenveen. Sinds vijftien jaar is It Hege Stik 3 het onderkomen.

,,Een mooi gebouw op een goede locatie. Toch lopen we de laatste jaren tegen zaken aan waarin het pand ons belemmert. We hebben te voor de faciliteiten binnen en buiten te weinig ruimte. Daarnaast zijn er weinig tot geen mogelijkheden om de duurzaamheid te verbeteren. Punten die wij erg belangrijk vinden”, zegt Van de Veen.

Ontwikkelingen

De vorderingen van de verhuizing en de verbouwing zijn de komende tijd te volgen via balans4u.nl en via de Facebookpagina Balans Heerenveen en via Instagram.

Wie vragen heeft kan een e-mail sturen naar info@balans4u.nl.