Vol kerstprogramma bij Posthuis Theater

HEERENVEEN - Rondom Kerst zijn er diverse voorstellingen te zien in het Posthuis Theater in Heerenveen.

Zoals Christmas with Anúna met ‘A Whisper of Paradise’, Opvliegers 5 met de voorstelling ‘Op Safari’, Kiev Ballet met ‘De Notenkraker’, De Kast met ‘Kerst met De Kast’ en Sterrin Smalbrugge en Romilly met de voorstelling ‘Superhelden van het dierenrijk’.

Zaterdag 21 december om 20.15 uur komt het internationaal befaamde Anúna naar Heerenveen. Het Posthuis Theater heeft dit concert in de Parochiekerk in Heerenveen geprogrammeerd.

Anúna legt deze avond een klanktapijt van loepzuivere engelenzang, ritmische songs en meditatieve gregoriaanse liederen voor u neer. Gecombineerd met prachtige kostuums en flakkerend kaarslicht levert dit een betoverend kerstconcert op met klassiekers als ‘Silent Night’, ‘Away In A Manger’.

Opvliegers 5

Zondag 22 december om 15.00 uur staan de dames van theatercomedyserie Opvliegers in het Posthuis Theater, die ditmaal Zuid-Afrika onveilig maken. The Big 4 gaat op zoek naar The Big 5. Loes is gevraagd voor een fotoshoot in een nieuw maandblad met als thema ‘Lachend in de overgang’.

De vriendinnen plakken daar meteen een kleine vakantie aan vast, maar Moniek heeft een diagnose gekregen die veel impact op haar leven heeft, Shirley heeft de mannen volledig afgezworen en Loes is verliefd.

De Notenkraker

Donderdag 26 december om 15.00 uur staat het Russische Kiev Ballet met de klassieke familievoorstelling ‘De Notenkraker’ in het Posthuis Theater. Radu Poklitaru wil met zijn Kiev Ballet De Notenkraker bovenal als sprookje laten zien.

Het verhaal gaat over Klara die met Kerstmis een notenkraker krijgt van haar peetvader. In haar droom verandert het cadeau echter in een knappe prins die haar meeneemt op een fascinerende reis door een sprookjeswereld.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Kerst met De Kast

Vrijdag 27 december om 20.15 uur staat De Kast met het theaterconcert ‘Kerst met De Kast’ in het Posthuis Theater.

De Kast brengt een twee keer zestig minuten durend programma, met naast hits ook een selectie van voor dit programma geselecteerde kerstsongs.

Iedere voorstelling is er een zangeres te gast voor een aantal duetten.

Superhelden van het dierenrijk

Zondag 29 december om 15.00 uur staat ‘Superhelden van het dierenrijk’ in het theater, met Sterrin Smalbrugge - de jongste reptielenexpert van Nederland - en Romilly, gespecialiseerd in de omgang met giftige en gevaarlijke dieren.

Superhelden van het dierenrijk laat zien hoe bijzonder reptielen en slangen zijn. Zo kan het publiek van dichtbij leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur.

Kaarten zijn te bestellen via www.posthuistheater.nl en via 0513-61 94 94.