Reünieconcert Heerenveen en Fletcher Hotel Heidehof introduceren lenteconcert in Heerenveen

HEERENVEEN - Het Reünieconcert Heerenveen en Fletcher Hotel Heidehof houden gezamenlijk de eerste editie van een lenteconcert in Heerenveen.

Het lenteconcert is op 20 maart bij Heidehof. Te gast is dan de LSB Experience. De kaartverkoop start maandag 20 januari.Het lenteconcert is een uitvloeisel van het Reünieconcert Heerenveen om bands die daar optraden in een minder rumoerige setting bij Heidehof nogmaals te laten optreden voor liefhebbers.

De uitkomst van het lenteconcert kan zich volgens Piet van der Werf van het Reünieconcert Heerenveen vertalen in andersoortige evenementen. ,,Daarbij denken we ook nog aan een één- of tweemaandelijks evenement zoals een koffieconcert of singer-songwriter achtige optredens naast het jaarlijkse Reünieconcert in oktober in de tent. Dat is dit jaar overigens op vrijdag 30 oktober.”

The LSB Experience (Luntungan, Sligter, Broek) bestaat uit vijf muzikanten, die verbonden zijn door hun liefde voor tijdloze muziek uit de zeventiger jaren. Dat was de periode waarin zij zelf tieners waren. Zij traden eind oktober op bij het Reünieconcert Heerenveen.

Van der Werf: ,,De doelgroep bij het lenteconcert is meer gericht op deze specifieke band zodat zij er zonder rumoer van kunnen genieten.”

De voorverkoop voor het lenteconcert loopt via vanplan.nl. Voor meer informatie zie www.reunieconcertheerenveen.nl.